Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

19ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ο. ΣΑΧ (2019-2020)


Φίλες και φίλοι του ΣΑΧ καλημέρα,
Εν μέσω πανικού, λόγω της πυρετώδους προετοιμασίας του Βαρδάρη, βρήκα μερικά λεπτά να ξεκλέψω και να σας γράψω δυο πραγματάκια…

Βαρδάρης


Κατ’ αρχάς να πούμε ότι οι συμμετοχές του Βαρδάρη έχουν φτάσει ήδη τις 280, ενώ βρισκόμαστε 8 ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων. Είμαστε πολύ κοντά στις 290 συμμετοχές που είχαμε πέρσι και το γεγονός ότι η τελευταία βδομάδα είναι πάντοτε αυτή με τη μεγαλύτερη κίνηση είναι κάτι που μας χαροποιεί και μας προβληματίζει ταυτόχρονα (είμαστε κοντά στο όριο των 320 συμμετοχών που είχαμε ορίσει από την αρχή)…
Προτείνω σε όλα τα μέλη του συλλόγου ακόμα και στα πιο νέα να περάσουν μία βόλτα από το Ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8, να έρθουν και να ζήσουν από κοντά τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του συλλόγου μας.
Ένα πολύ όμορφο άρθρο για το τουρνουά μας δημοσίευσε στην εφημερίδα «Αυγή» την περασμένη Κυριακή ο πολύ καλός μας φίλος, Κοσμάς Κέφαλος.
Μπορείτε να δείτε το άρθρο εδώ

Αναβολή μαθημάτων


Λόγω του Βαρδάρη δεν θα γίνουν μαθήματα όλη την επόμενη εβδομάδα.
Από Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου όλα τα τραπέζια, οι σκακιέρες και τα χρονόμετρα για μία βδομάδα θα βρίσκονται στο Ξενοδοχείο Holiday Inn.
Επιστροφή στα μαθήματα την Τρίτη 3 Μαρτίου!


Σχολικά πρωταθλήματα


Επίσης θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για όλα τα παιδιά του ΣΑΧ που αγωνίστηκαν στα σχολικά πρωταθλήματα.
Πολλές πρώτες θέσεις, πολλά κύπελλα και μετάλλια, αλλά αυτά τα «κρατάνε» τα παιδιά. Εγώ θα κρατήσω ότι πολλά παιδιά αγωνίστηκαν για 1η φορά και πέρασαν όμορφα, έπαιξαν, έτρεξαν, διασκέδασαν, έκαναν καινούριους φίλους!


Ο Γιώργος Δαλακλής πρωταθλητής της

Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου μας Γιώργος Δαλακλής. Ο Γιώργος, που δυστυχώς για εμάς άφησε την πόλη μας, βρίσκεται εδώ και χρόνια εκτός και σήμερα βρίσκεται στην Πάτρα και είναι Ειρηνοδίκης της πόλης. 
Μπράβο Γιώργο, μακάρι να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας!!!
Διαβάστε το άρθρο εδώ

Κι αυτό το Σάββατο έχουμε τα τελικά!!!
Σχεδόν όλα τα παιδιά προκρίθηκαν. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιοι προκρίνονται, μπορείτε να βρείτε εδώ
Καλημέρα σε όλους!!!