Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

7ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ο. ΣΑΧ

Φίλες και φίλοι καλημέρα,
Συνοπτικά τα θέματα της εβδομάδας:
1.       Δύο ήττες για την ομάδα κάτω των 16 το Σαββατοκύριακο
2.       Τουρνουά ράπιντ το Σαββατοκύριακο.
3.       Νέα εμφάνιση ΣΑΧ (ζακέτα – μπλούζα κοντομάνικη)
Αναλυτικά:
1.       Πολύ μεγάλες μάχες έδωσε η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αντιμετωπίζοντας τις δύο κατά τεκμήριο ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης.
Το Σάββατο ηττηθήκαμε από τις Συκιές με 4,5-1,5, ενώ την Κυριακή ηττηθήκαμε με 3,5-2,5 από τον Γαλαξία.
Και τα δύο παιχνίδια ήταν μεγάλα ντέρμπι δείχνοντας ότι η ομάδα μας μπορεί να σταθεί επάξια στο υψηλότερο επίπεδο.
Ειδικά στο 2ο παιχνίδι με τον Γαλαξία, η ισοπαλία χάθηκε στις λεπτομέρειες. Ενώ το σκορ ήταν 2-2 και υπολειπόταν μόνο 2 σκακιέρες, οι οποίες βρίσκονταν σε ισόπαλα φινάλε, οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που μας στέρησαν μισό βαθμό σε μία σκακιέρα κι έφεραν την ήττα.
Όλα τα παιδιά πάλεψαν γενναία και είμαστε πολύ περήφανοι για τις μάχες που έδωσαν.
Η ομάδα μας που είχε το δυσκολότερο πρόγραμμα μέχρι σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ελλάδος.
Όλους τους αγώνες και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε κενό λόγω των αργιών της 28ης και οι δύο τελευταίοι γύροι θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Νοεμβρίου όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα, αφού αυτοί θα είναι οι δύο τελευταίοι αγώνες της προκριματικής φάσης.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα γίνει ο αγώνας ΣΑΧ-Φοίβος Συκεών όπου ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να διεκδικήσουμε την Κυριακή την κατάκτηση της 3ης θέσης και την πρόκριση στα τελικά.

2.       Το Σαββατοκύριακο (26 & 27 Οκτωβρίου) υπάρχει ένα τουρνουά ράπιντ που θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Φιλίππειο και αποτελεί το ισχυρότερο τουρνουά ράπιντ που γίνεται στην πόλη. Πληροφορίες και συμμετοχές εδώ.
Ισχύει φυσικά μόνο για όσους έχουν αθλητικό δελτίο.
Νωρίτερα, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, για τους πιο θαρραλέους, υπάρχει και τουρνουά μπλιτς με χρόνο 3 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση.
3.       Τις επόμενες μέρες θα συγκεντρώσουμε τις παραγγελίες για τη νέα εμφάνιση του ΣΑΧ για την περίοδο 2019-2020.
Όσοι  επιθυμούν να προμηθευτούν το σετ (ζακέτα με κουκούλα και μπλούζα κοντομάνικη) θα πρέπει να δώσουν το νούμερο τους και 30€ μέχρι και τη Δευτέρα 4/11 στους προπονητές.