Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

6ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ο. ΣΑΧ (2019-2020)

Φίλες και φίλοι καλημέρα,

Με το γνωστό σκορ το 4-2 η ομάδα μας έκανε τη 3η της νίκη σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, Αντίπαλός μας ήταν η ομάδα της Σκακιστικής Παρέμβασης Τριανδρίας και τις νίκες πέτυχαν, ο Δημητράκης, η Θωμαή, ο Κωνσταντίνος και ο Νικόλας.
Η βαθμολογία και όλα τα στοιχεία του τουρνουά βρίσκονται εδώ

Η ομάδα της Τριανδρίας πέρσι συμμετείχε στην τελική φάση και έτσι γίνεται η δεύτερη ομάδα που πέρσι συμμετείχε στα τελικά και φέτος την κερδίζουμε. Η πρώτη ήταν η ομάδα της ΧΑΝ Καλαμαριάς με τη νίκη μας στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε δύο αγώνες, Σάββατο και Κυριακή. Το Σάββατο θα έχουμε το ντέρμπι κορυφής, ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι στην πιο ισχυρή πιθανώς ομάδα της διοργάνωσης και δεύτερη μοναδική ομάδα χωρίς απώλεια βαθμού τη Σκακιστική Ακαδημία Συκεών- Νεάπολης.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι να συνεχίσει τη μεγάλη της προσπάθεια ώστε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων.

Να θυμίσουμε ότι προκρίνονται σίγουρα οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για επιπλέον θέσεις πρόκρισης, αφού η τελική φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έως τη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.