Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ο. ΣΑΧ

  1. Νίκη με 9-0 στο πρωτάθλημα επί του Βορρά Αμπελοκήπων.
  2. Τουρνουά ακαδημιών την Κυριακή 13 Μαΐου
  3. Σκακιστικό πικ νικ την Κυριακή 3 Ιουνίου 
Αναλυτικά

1.  Νίκη με 9-0 στο πρωτάθλημα επί του Βορρά Αμπελοκήπων.

Τη νίκη στη προτελευταία αγωνιστική και μάλιστα με το επιβλητικό 9-0 επί του Βορρά Αμπελοκήπων πήρε η ομάδα μας. Η νίκη αυτή είναι η μεγαλύτερη σε έκταση στο φετινό πρωτάθλημα σε ολόκληρη τη διοργάνωση, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έγινε επί ενός αντιπάλου ο οποίος είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και καθόλου διάθεση για να τις παλέψει. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας έφτασε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης
Αναλυτικά τις βαθμολογίες μπορείτε να τις δείτε εδώ

2. Τουρνουά ακαδημιών την Κυριακή 13 Μαΐου
Τη προσεχή Κυριακή 13 Μαΐου θα κάνουμε στο σύλλογο ένα τουρνουά ακαδημιών. Ώρα έναρξης 10.30 και ώρα λήξης περίπου στις 13.00. Όσοι επιθυμούν να παίξουν καλό θα ήταν να έρθουν να δηλώσουν συμμετοχή 10 με 10.30.
Ανάλογα με τις συμμετοχές τα παιδιά θα χωριστούν σε κατηγορίες. Τα τουρνουά των ακαδημιών του συλλόγου μας, δεν είναι ανταγωνιστικά και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά που δεν παίζουν σε επίσημους αγώνες να χαλαρώσουν με τους φίλους τους.
Δεν υπάρχουν κύπελλα και μετάλλια, αλλά αναμνηστικά για όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

3. Σκακιστικό πικ-νικ για τη λήξη της περιόδου 

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και το τέλος των μαθημάτων προγραμματίσαμε την Κυριακή 3 Ιουνίου, ένα σκακιστικό πικ νικ.
Το σκακιστικό πικ νικ (που δυστυχώς δε κάναμε πέρσι λόγω του ότι δε βρίσκαμε ημερομηνίες) επανέρχεται φέτος. 
Το φετινό σκακιστικό πικ νικ θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» - ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, Κιλκίς και απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο χώρος διαθέτει πισίνα (παίρνουμε οπωσδήποτε μαγιό) γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ (παίρνουμε οπωσδήποτε και μπάλες) και άπλετο χώρο για παιδιά και γονείς. Ο χώρος είναι οργανωμένος για καφέ ή φαγητό, θα υπάρχει βεβαίως και αίθουσα με στημένες σκακιέρες που όσοι θέλουν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν (για να δικαιολογήσουμε και το όνομα .
Ο χώρος είναι περιφραγμένος και ασφαλής και θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουν τα παιδιά, να μιλήσουμε και να χαλαρώσουμε.
Δεν υπάρχει κάποιο κόστος, παρά μονάχα για ότι καταναλώσουμε.
Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί. Μαζευόμαστε από τις 10.00 και μέχρι όσο πάει... 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!