Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ο. ΣΑΧ


Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σ/Κ
  • ΣΑΧ - ΠΑΤ Τριανδρίας 7,5-2,5
  • ΔΕΗ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 5-3
  • ΧΑΝ Καλαμαριάς (Κ10)-Σ.Ο. ΣΑΧ (Κ10) 1,5-2
  • Εύοσμος (Κ10) - ΣΑΧ (Κ8) 4-0
Νίκη του ΣΑΧ
Με μία άνετη νίκη για την ομάδα μας συνεχίστηκε ο 3ος γύρος του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παίζοντας εντός έδρας κέρδισε με το ευρύ 7,5-2,5 την ομάδα  της ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.
Αν και ξεκινήσαμε με μία απρόσμενη σχετικά ήττα της Νεφέλης, στη συνέχεια η Λήδα έκανε το 1-1. Η νίκη ουσιαστικά κρίθηκε με την τεράστια επιτυχία του Βασίλη, ο οποίος έκανε την υπέρβαση και κέρδισε έναν αντίπαλο με 500 μονάδες ΕΛΟ παραπάνω από αυτόν. Αυτό έδωσε μεγάλο αέρα και σε εμάς τους υπόλοιπους.
Ακολούθησε ο Νικόλας ενώ λίγο αργότερα έχασε ο Ιάσονας μετά από μία μεγάλη μάχη.
Και ενώ το σκορ ήταν 3-2 τη σκυτάλη πήραν οι άντρες που με 4 συνεχόμενες νίκες τελείωσαν το παιχνίδι. (Ζβόνκος, Μάρτιν, Νίκος και εγώ)
Τελευταία έμεινε να παλεύει η Ζήνα που ολοκλήρωσε με ισοπαλία την παρτίδα της μετά από 5:30 ώρες!!!
Ο τίτλος του MVP της αγωνιστικής δικαιωματικά στο Βασίλη!!!
Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ εκτός έδρας.
Χρόνια πολλά στο Zvonko που σήμερα έχει τα γενεθλιά του αλλά μας κέρασε εχθές!! 
Όποιος θέλει μπορεί να του ευχηθεί στο fb εδώ

Μεγάλη νίκη και για τη ΔΕΗ
Και η ΔΕΗ ξεπέρασε το σκόπελο του Επίκουρου Πολίχνης κερδίζοντας με 5-3. Τις ήττες γνώρισαν οι κοπέλες της ομάδας. Τόσο η πρωτοεμφανιζόμενη Νάντια όσο και η Αγγελική δεν τα κατάφεραν αλλά αυτή τη φορά τα αγόρια της ομάδας, ο Ηλίας και ο Μίλτος κέρδισαν με αποτέλεσμα το ματς να είναι μοιρασμένο στο πρώτο μισό.
Στις ανδρικές σκακιέρες όμως, αν και σε όλες υστερούσαμε σε ΕΛΟ όλοι τα πήγαν περίφημα Πέτρος Δημήτρης και ο αρχηγός Σωκράτης, εκτός από τον Μανώλη που είχε πραγματικά πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΣΘ Ιωακειμίδης σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι.

Μία ήττα και μία νίκη για τα bambini μας...
Η ομάδα Κ8 έχασε με 4-0 στον Εύοσμο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με κανένας απο τους Μάρκο, Σωκράτη, Νίκο και Θωμαή να μπορούν να κερδίσουν κάτι, ενώ αντίθετα η ομάδα Κ10 πέτυχε την πρώτη της νίκη με σκορ 2-1,5. Τον ένα βαθμό της νίκης τον έκανε ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης (που έχει 3/3 παρακαλώ...) και τη δεύτερη νίκη πέτυχε ο Αναστάσης. Δυστυχώς αυτή η νίκη ήταν χωρίς αγώνα και έτσι οι αντίπαλοί μας είχαν και ποινή μισού βαθμού η οποία τελικά μας έδωσε τη συνολική νίκη.
Δεν τα κατάφερε η Ελπίδα (στην πρώτη της εμφάνιση) αλλά και ο αγχωμένος Αλέξανδρος, που ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του νίκη, η οποία όμως δεν έρχεται.
ΠΡΟΣΟΧΗ στα πρωταθλήματα Junior & Bambini 
Ο επόμενος 4ος γύρος:Σάββατο 24/02/2018 (ώρα 17:00 απόγευμα)
με τα εξής ζευγάρια 
Σ.Ο. "ΣΑΧ" ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ U10 - Ε.Σ.Ο. ΠΑΠΑΦΗ "ΧΡΟΝΙΚΟΝ" U10
Σ.Ο. "ΣΑΧ" ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ U08 - Χ.Α.Ν. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ U10