Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κλήρωση Champions League Τουρνουά Μπλιτς και απονομές την Τετάρτη.

Με μια μικρή γιορτή θα ξεκινήσει η νέα σκακιστική χρονιά στο Σ.Ο. ΣΑΧ Θεσσαλονίκης.
Ένα αρκετά ισχυρό τουρνουά προβλέπεται το φετινό Champions League ενώ μαζί με την κλήρωση των ομίλων θα υπάρξει παράλληλα και η βράβευση των τουρνουά που έγιναν μέχρι και το καλοκαίρι.
Τέλος παράλληλα θα διεξαχθεί και ένα τουρνουά μπλιτς για να μας κρατήσει σε εκρήγορση...
Συγκεκριμένα.

Champions League
Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 24 τις οποίες είχαμε θέσει σαν ανώτατο όριο για το τουρνουά. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν και δυστυχώς κάποιοι φίλοι θα πρέπει να κοπούν αν και δήλωσαν αρκετά νωρίς συμμετοχή. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών ορίζεται η Τρίτη 17/9 και ώρα 9μμ. Οπότε αμέσως μετά θα οριστικοποιήσουμε τις συμμετοχές και τα ονόματα που θα μπουν στην κληρωτίδα της Τετάρτης.

Απονομές
Την Τετάρτη παράλληλα με την κλήρωση του Champions League θα γίνουν και οι απονομές του 1ου και 2ου Τουρνουά της Δευτέρας και της Παρασκευής καθώς και των 2 καλοκαιρινών Τουρνουά "Αλλοστρόπος"

Τουρνουά Μπλιτς
Και ανάμεσα σε όλα αυτά, θα υπάρξει ένα τουρνουά μπλιτς. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 7μμ οπότε και θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις. Παράβολο συμμετοχής 2 ευρώ και Κύπελλα και μετάλλια στους νικητές.