Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΩΝ

'Εγινε σήμερα η κλήρωση στη φάση των ομίλων. Στην κλήρωση βρέθηκαν οι εμπνευστές της ιδέας, Ζαλαχώρας Νίκος και Σταμούδης Χρυσάφης ανεβάζοντας αρκετά το κέφι.

8 όμιλοι στο Europa League από τους οποίους στην επόμενη φάση θα προκριθεί ο πρώτος του κάθε ομίλου.
8 όμιλοι και στο Champions League από τους οποίους θα προκριθούν οι δύο πρώτοι ενώ ο τρίτος από κάθε όμιλο, θα συνεχίσει στο Europa League.
Από σήμερα μπορούν να ξεκινήσουν οι παρτίδες, αφού όμως πρώτα συννενοηθούν με τους αντιπάλους τους.
Για να συννενοειθείτε με τους αντιπάλους σας. μπορείτε να καλείται καθημερινά στο τηλέφωνο του χώρου των αγώνων 2310 866410 και να ζητάτε τα τηλέφωνά τους.

Μία τελευταία και μάλιστα πολύ σημαντική ειδοποίηση. 
Στους αγώνες που παίχτηκαν στους προκριματικούς γύρους, υπήρξαν υπόνοιες για "βοήθεια" σε κάποιους σκακιστές από σκακιστικές μηχανές. Από εδώ και στο εξής οι παρτίδες που θεωρούνται ύποπτες θα εξετάζονται από επιτροπή ειδικών πάνω σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προγραμματισμού.

Εκτός από την απομάκρυνση από το τουρνουά, προβλέπεται και αποκλεισμός μεγάλης διάρκειας από σκακιστικούς αγώνες. Όπως γνωρίζεται (αν γνωρίζεται όλοι), είναι πραγματικά απλή η απόδειξη μίας τέτοιας υπόνοιας

Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν τις παρτίδες τους και να χαλαρώσουν με το υπέροχο κλίμα, όπως αυτό που είχαμε σήμερα, κατά τη διάρκεια των κληρώσεων.

Καλή συνέχεια και καλό τουρνουά σε όλους.