Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Οι νικητές του 1ου Τουρνουά ΣΑΧ-ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στο 1ο τουρνουά του ΣΑΧ-Μικρόπολις όπου συμμετείχαν 24 σκακιστές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγώνες για το δεύτερο τουρνουά με την συμμετοχή 48 σκακιστών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν με σύστημα πουλ σε γκρουπ των 6 σκακιστών το κάθε ένα με βάση την δυναμικότητα και των ΕΛΟ των αθλητών.
Στο 1ο και πιο ισχυρό γκρουπ νικητής ήταν ο Νίκος Γαλόπουλος με 5 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμισαν οι Δημήτρης Πρεζεράκος και Παναγιώτης Τσιοτρίδης.
Στο 2ο γκρουπ νικήτρια ήταν η Ελένη Τσολάκη με 4,5 βαθμούςενώ ακολούθησαν οι Κοσμίδης Κωνσταντίνος με 3,5 και Ζωνίδης Πέτρος με 3 βαθμούς.
Στο 3ο γκρουπ νικητής ήταν ο Ευγένης Στεφανίδης με 4 βαθμούς και ακολούθησαν οι Σταμούλη Ιωάννα με 3,5 βαθμούς και Σταμούλη Ιωάννα με 3 βαθμούς.
Τέλος στο 4ο γκρουπ νικητής ήταν ο Φώτης Παπαδόπουλος με 5 βαθμούς και ακολούθησαν οι Αδαμίδης Σωτήρης με 4 βαθμούς και ο Γιάννης Στεφανίδης με 2,5 βαθμούς.
Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του chessresults στην οποία με την σημαντική βοήθεια του φίλου Γιάννη Μήτρου (τεχνογνωσία και χρόνο που διέθεσε) καταφέραμε να τα εμφανίζουμε όλα σε μία σελίδα.... (Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ).