Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 - 2012, Σ.Ο. ΣΑΧ - Μικρόπολις

Η συνέλευση της σκακιστικής ομάδας του Σ.Ο ΣΑΧ - Μικρόπολις που έγινε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις για την αγωνιστική χρονιά 2011-2012.
1.   Διοργάνωση Τουρνουά πουλ 6 ή 8 σκακιστών κάθε μήνα. Ο διαχωρισμός των τουρνουά θα γίνεται ανάλογα με τις ηλικίες και τα ΕΛΟ. Τα Τουρνουά θα είναι επίσημα και θα έχουν διεθνή αξιολόγηση. Προκύρηξη για τους αγώνες θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.
2.   Κάθε Παρασκευή στις 7.30 θα γίνονται ελεύθερα μαθήματα σκάκι, μέσα από την ανάλυση σκακιστικών παρτίδων. Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τους σκακιστές του ΣΑΧ - Μικρόπολις και όσοι άλλοι επιθυμούν.
3.   Μετά την παρτίδα της Παρασκευής, ανάλογα με την προσέλευση και τη διάθεση θα διοργανώνεται τουρνουά μπλιτς, συνεχίζοντας κατά κάποιο τρόπο αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι.
4.   Μία φορά το μήνα θα υπάρχει εκδήλωση με θεματολογία επικαιρότητας, σχετικά πάντα με το σκάκι, με τη συμμετοχή σκακιστών, γονέων και παραγόντων της πόλης.
5.   Συνεχίζονται φυσικά τα ελεύθερα μαθήματα σε παιδιά από 5-12 ετών. Για επικοινωνία για τις ώρες και τις ημέρες μπορείτε είτε μέσω e-mail στο info@sax.gr είτε με επίσκεψη κάθε Παρασκευή στο Μικρόπολις (Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου 18, Θεσσαλονίκη)