Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Περισσότερα από 50 παιδιά έπαιξαν σκάκι , την πρώτη μέρα των τριήμερων σκακιστικών εκδηλώσεων στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των τριήμερων σκακιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται μέχρι αύριο στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου. Περισσότερα από 50 παιδιά έπαιξαν σκάκι, 24 συμμετείχαν στο Τουρνουά Ράπιντ. Η φωτογραφία παραπάνω είναι από τη χθεσινή ημέρα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί καλυμένα τα πρόσωπα των παιδιών στη φωτογραφία;
Προστασία της ιδιωτικότητας ή άλλος λόγος;

Vlassis είπε...

Προστασία ιδιωτικότητας και τίποτα παραπάνω. Διάβαζα πρόσφατα ένα πολύ ενδιαφέρον site για την ασφάλεια των παιδιών στο ίντερνετ και επηρρεασμένος λιγάκι έβαλα λίγο λευκό χρώμα...
http://blogs.sch.gr/internet-safety/
Ενημερωτικός Κόμβος Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο. Για τους λαθρομετανάστες-φονιάδες για μιά κάμερα, δεν βλέπω να γράφεις κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε-η μου φανταζομαι οτι ρωτάς γενικοτερα για τους φονιαδες. Δεν νομιζω να εκανε διαφορα αν ο φονιας ηταν ελληναρας. Σωστα?

Vlassis είπε...

Εννοείται ότι μία δολοφονία ή ένας βιασμός, από όποιον κι αν διαπράττεται, αποτελεί απεχθές γεγονός το οποίο πρέπει να απαντηθεί με τον σκληρότερο τρόπο. Οι δολοφονείες και οι βιασμοί, ωστόσο, διαπράττονται από άτομα κι όχι από φυλές, υπόκειται σε ατομικές ευθύνες κι όχι συλλογικές στη βάση της καταγωγής ή του χρώματος του δέρματος. Κι έτσι εμφανίζεται το φαινόμενο άνθρωποι, οι οποίοι προσπερνούν αδιάφορα σχεδόν καθημερινές ειδήσεις για βιασμούς και κακοποιήσεις γυναικών από ντόπια αρσενικά και πολύ συχνά δολοφονίες αθώων ανθρώπων να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους όταν ένας βιασμός ή μία δολοφονία διαπράττεται από μετανάστη, να εξοργίζονται δηλαδή επιλεκτικά ανάλογα με την καταγωγή του του εγγληματία. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, αλλά δεν ήταν.Δεν αντιλαμβάνεστε πόσο αναβαθμίστηκε το έγκλημα με όλους αυτούς που μας κουβαλήθηκαν απρόσκλητοι στο σπίτι μας?

Vlassis είπε...

Σας μιλάω με επιχειρήματα και απαντάς με προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα. (είναι δυνατόν όλοι οι μετανάστες να μένουν σπίτι σου??? Πού μένεις??? Πόσο μεγάλο είναι και γιατί δεν τους διώχνεις???)
Προφανώς είσαι πιτσιρικάς που γράφεις ότι να'ναι...
Ρίξε καμμιά ματιά στα μαθήματά σου και άσε τις συζητήσεις....

Άκου

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε ότι σπίτι μας είναι η πατρίδα μας.

Vlassis είπε...

Εσείς μιλάτε για το σπίτι σας και την πατρίδα σας, για την ύλη και την γη και εγώ μιλάω για τη ζωή, τον άνθρωπο και την αξιοπρέπεια.
Όπως αντιλαμβάνεστε αυτά είναι ιδανικά και αξίες τα οποία δυστυχώς είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο.
Ας αναλογιστείς λοιπόν φίλε το εξής: Αυτός ο άνθρωπος που ήρθε απρόσκλητος στο σπίτι σου, τι του πρόσφερες? Και σκέψου...Αν του πρόσφερες βία, βία θα λάβεις... Κατά του "Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις..."

Ανώνυμος είπε...

Αυτά πέστα στην γυναίκα του δολοφονημένου ,μήπως και παρηγορηθεί.