Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου.

Στην όμορφη Πάφο της Κύπρου έχει στηθεί μια ζεστή σκακιστική γωνιά.
Ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου.
Τα παιδιά εκεί, (πλαισιωμένα και με αρκετούς Ελλαδίτες σκακιστές) έχουν γνήσια αγάπη και μεράκι για το άθλημα και είναι πολύ δραστήριοι.(με την βιβλιοθήκη τους, τις databases τους και τα συνεχή(!) τουρνουά τους στα περισσότερα εκ των οποίων, αθλοθετούνται και έπαθλα).
Πρόσφατα είχαν τιμήσει το σύλλογο με την παρουσία τους(συνοδευόμενη από διαλέξεις και σιμουλτανέ) ο πολυπρωταθλητής Ελλάδος GM Βασίλης Κοτρωνιάς και ο διεθνούς φήμης Βούλγαρος  GM Κρουμ Γκεοργκίεφ, εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή φίλων του αθλήματος  και που έτυχαν ευρείας προβολής από τα media του νησιού.
Την Πέμπτη 13/01/2011 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γεν. συνέλευση του ομίλου.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:  
  • Φειδία Παπανικολάου (Πρόεδρος)
  • Νικολάου Κων/νος (Αντιπρόεδρος)
  • Γιαπάνη Γιώργο (Γραμματεύς)
  • Αντωνίου Γιώργο (Ταμία)
  • Κασιώτη Στέλιο (Μέλος)
  • Ευθυβούλου Μάριο (Μέλος-Υπεύθυνος αρχείου)
  • Λαζάρου Χριστόδουλο (Μέλος-Υπεύθυνος βιβλιοθήκης)
  • Κουλαξίδη Αρκάδιο (Μέλος-Υπεύθυνος Ηλεκτρον. Γραφής παρτίδων)
Την ίδια μέρα ξεκίνησε και (ένα ακόμη!) νέο κλασικό τουρνουά (ελβετικό 7 γύρων, 1 ώρα+30 δευτ/κίνηση)) με συμμετοχή 21 σκακιστών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ‘Διόνυσος’ που αποτελεί και την έδρα του συλλόγου.
Οποιοσδήποτε σκακιστής από Ελλάδα βρεθεί(ή επιθυμεί να επισκεφθεί) στην Πάφο (για τουρισμό ή για οτιδήποτε άλλο)  μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γραματέα κο Γιώργο Γιαπάνη στο mail:  yiapan@spidernet.com.cy

2 σχόλια:

RIZOPOULOS είπε...

Τα παιδιά στη Πάφο είναι ΟΛΟΙ τους άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί έχουν αγνή αγάπη για το άθλημα(παρά τις αντιξοότητες και τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν) και θυσιάζουν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για τις διοργανώσεις τους που είναι συνεχείς.
Αγκαλιάζουν δε τον οποιονδήποτε (από νέα παιδιά που μαθαίνουν το παιγνίδι, έως σιτεμένους βετεράνους μαζέτες σαν κι εμένα) ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της ωραίας συντροφιάς τους.
Υ.Γ. Οιαδήποτε ομοιότης του υποφαινόμενου με τον ευτραφή διοπτροφόρο κύριο της δεύτερης Φώτο είναι συμπτωματική…

Σκακιστής από Πάφο είπε...

Ευχαριστούμε για τη προβολή του ομίλου μας! Μας δίνει ηθικό για τη συνέχεια, να είστε καλά.