Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Κόκκινη κάρτα στο σεμινάριο διαιτησίας της Ένωσης

Σύμφωνα με την ΚΕΔ της ΕΣΣΝΘ-Χ και την προκύρηξη περί σεμιναρίου διαιτησίας το οποίο ορίστηκε στις 17-19 του μήνα (δείτε την προκύρηξη εδώαναφέρονται τα ακόλουθα, " Ενόψει των Περιφερειακών Ομαδικών Πρωταθλημάτων και των Σχολικών διοργανώσεων που ακολουθούν , κρίνουμε ότι είναι απαραίτητη η διοργάνωση σεμιναρίων για την ανάδειξη νέων διαιτητών και για την προαγωγή και ενημέρωση των παλαιότερων.
Η ανάγκη για την ανάδειξη νέων διαιτητών σε όλο τα σωματεία γίνεται σήμερα ακόμα μεγαλύτερη για τον πρόσθετο λόγο ότι πλέον τα σωματεία-έδρα σε όλους τους  αγώνες θα έχουν  την υποχρέωση να καταβάλλουν τις δαπάνες αμοιβής και οδοιπορικών των διαιτητών των συναντήσεων τους."

Αυτή η τόσο μεγάλη αναγκαιότητα, λόγω προβλήματος υγείας του κ. Βύρωνα Τσορμπατζόγλου, αναβλήθηκε με μία ανάρτηση (ούτε καν ένα συνοπτικό δελτίο τύπου) από το site της Ένωσης το οποίο δεν ήταν καν σε εμφανές σημείο, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να πάει εκεί και να μην βρει κανέναν..
Αφού ευχηθούμε περαστικά στον Πρόεδρο της Ένωσης, θα ήταν καλό να μάθουμε, αν συνεχίζει να είναι απαραίτητο το σεμινάριο και αν  με κάποια νέα ανακοίνωση οριστεί νέα ημερομηνία..


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αναμενόμενο αποτέλεσμα της σχεδόν μονοπρόσωπης οργάνωσης της Ένωσης (το Αρχηγικό μοντέλο που έγραφε ο Μπετσάκος προ μηνός).

Περαστικά και από μένα

PFREN είπε...

ΕΣΣΝΘ-Χ και να χρησιμοποιεί Αττική σύνταξη;
( το σεμινάρια ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ )

Μουτούσης Κωνσταντίνος είπε...

Οπως κι ενα "λαμπρό" αυτοκολλητο που ειχα δει πριν κατι χρονια στα Εξάρχεια Παναγιώτη :-)

" Τα παιδία παίζει ειναι Αττική σύνταξη. Οι γέροι πεινάει ειναι σύνταξη του ΙΚΑ "

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αρχάριος (δηλαδή παίζω σκακι εδώ και αρκετο καιρο στο ιντερνετ αλλα δεν εχω παιξει ποτε σε τουρνουά). Αντιλαμβανομαι ότι πολλοι από τους σχολιαστες εδώ είναι σιγουρα ισχυροι παικτες σε συλογους και ας μη παρεξηγησουν αλλα δεν καταλαβαινω τι χρειαζεται ο διαιτητης στο σκακι;

Vlassis είπε...

Οι διαιτητές βρίσκονται στο χώρο αγώνων για να κάνουν ότι και στα υπόλοιπα αθλήματα, να εφαρμόσουν δηλαδή τους κανονισμούς.
Να διατηρήσουν την ησυχία στο χώρο και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί τόσο μεταξύ των σκακιστών όσο και με τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα. Επίσης είναι υπεύθυνοι για τις κληρώσεις.