Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Οι γραφικοί....

Καλή χρονιά σε όλους...
Σήμερα το πρωί, είδα λιγάκι ένα site (εδώ) με διάφορους  γραφικούς  τύπους που είχε κατά καιρούς  ο Πειραιάς. Από τους τελευταίους:
==   Ο Λάμπρος ο…. Κατάσκοπος. Που αν τυχόν  τον πείραζες σε άρχιζε στο Βρισίδι. ( Από το "Πειραϊκό Λεύκωμα)
==  Ο Διπλαράκης,ένας κοντόσωμος αδύνατος άνδρας, φορτωμένος με  εκατοντάδες παράσημα και μετάλλια, που είχε πάρει από τα παλιατζίδικα, με ράβδο στρατηγού και τσάντα. Εδινε συνεντεύξεις επί παντός επιστητού.
==  Ο Γιάννης  ο…… δεκαρίτσας. Ενας νέος  που ζητούσε τρύπιες δεκάρες, και δεν δεχόταν  άλλο μεγαλύτερο νόμισμα  αφού δεν είχε τρύπα στη μέση. Πρωτοεμφανίστηκε το 1970. Τώρα που δεν υπάρχουν δεκάρες τι ζητάει;
==   Ο Δημήτρης  ο Παραλίας, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πέθανε στις αρχές Ιουλίου του 2.008.
==  Ο Βασιλάκης, ο «μ αγαπάς».
Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ. Αν και απεύφευγα εδώ και καιρό να γράψω για την Ένωση για το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που είχε πολύ πλάκα , για την τρομερή μείωση συμμετοχών στο 8-16, (πάνων από 30%) για τις επιλογές του χώρου αγώνων κλπ., για το διαγωνισμό λύσης σκακιστικών προβλημάτων ο οποίος δεν ξέρουμε αν έγινε ή όχι και με τι συμμετοχή. (Να θυμίσω ότι ήταν η μοναδική παράλληλη εκδήλωση των νεανικών πρωταθλημάτων)....δυστυχώς δεν με αφήνουν...
Από Πέμπτη που ανακοινώθηε η κλήρωση του 6ου γύρου των νεανικών μέχρι σήμερα (4μέρες μετά) δεν ανακοινώθηκε η κλήρωση του 7ου γύρου και ακόμη δεν μάθαμε τα αποτελέσματα του 6ου και του 7ου. Φυσικά δεν έχουμε ακόμη μάθει τις τελικές κατατάξεις, ούτε και τις προκρίσεις οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί στην σελίδα της Ένωσης.
Την ίδια ώρα που από τη σελίδα της ΕΣΣΝΑ υπάρχει αναφορά τόσο στο chessresults, όσο και στη "μαύρη βασίλισσα"  που είχε τα πάντα για το τουρνουά, από παρτίδες μέχρι και live και μάλιστα άμεσα
Αν προσπαθήσετε να μπείτε στη σελίδα της Ένωσης θα δείτε με τι χαρά ετοιμάζεται ο  "Λευκός Πύργος". 1η λίστα συμμετεχόντων, 2η λίστα ...τελικές συμμετοχές,κλήρωση 1ου γύρου...όλα τέλεια.... Το ότι γίνεται σε ένα κακό αγωνιστικό χωρο και ότι υπάρχει παράβολο 30 ευρώ....
Καληνύχτα και καλή χρονιά

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διάβασα το άρθρο σήμερα ( 03.01.2011 ) και για να πω την αλήθεια δεν πίστεψα τίποτα. είπα μέσα μου μια ακόμη γκρίνια. στο τέλος λέω, δεν κοιτάω να δω. στην αρχή νόμισα ότι τα μάτια μου είχαν πρόβλημα, συνεχίζοντας την εξερεύνηση των σελίδων είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. τελικά σε όλα έχει δίκιο ο διαχειριστής του μπλογκ και ρωτάω μα είναι δυνατόν να είναι ακόμα στις θέσεις toyw αυτοί οι απίθανοι που διοικούν το σκάκι στη Θεσσαλονίκη??

υγ: μάλλον τα νεανικά της θεσσαλονίκης δεν είναι επικερδής διοργάνωση όπως κάποιες άλλες που διοργανώνει ο γνωστός υιός

Vlassis είπε...

Ακόμη και όταν το έγραφα, (κυριακή πρωί),σκέφτηκα ότι όπου να'ναι θα το ενημέρωναν και θα έμενε στον αέρα το σχόλιό μου.
Με πραγματικη λύπη πλέον διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει ο στειχειώδης σεβασμός στα παιδιά πρώτα απ'ολα και στους γονείς οι οποίοι τραβάνε πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία.
Ελπίζω σύντομα να δημοσιευτούν, αν και για μία ακόμη φορά διαφαίνεται πεντακάθαρα η αδυναμία διοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν ολοκληρωθεί ούτε καν τα φύλλα αγώνων των περσινών διασυλλογικών και ελπίζατε για τα νεανικά;

"περσινά ξινά σταφύλια"