Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Ένα μικρό δίλημμα

Πριν λίγο καιρό σκέφτηκα να σταματήσω να γράφω σε αυτό το μπλοκ, άλλωστε το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν η επισκεψιμότητα... Αυτό που ήθελα και θέλω είναι να καταφέρω να ανοίξω μία συζήτηση που θα είχε μία πραγματική συμβολή στην ανάπτυξη και βελτίωση του σκακιού γενικότερα.
Εδώ και τρείς μήνες περίπου που λειτουργεί αυτό το μπλοκ, δεν κατάφερα κάτι , αφού το να μπορέσεις να κάνεις τους αναγνώστες να συμμετέχουν ακόμη και σε θέματα σκακιστικά είναι σχεδόν αδύνατο ή τουλάχιστον πάρα πολύ δύσκολο. Μπορεί βέβαια να ήμουν εγώ πολύ ανυπόμονος και αυτό να χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο.
Το επόμενο που δοκίμασα, είχε να κάνει με την πολιτική κατάσταση της χώρας, προστέθηκαν διάφορα άρθρα επικαιρότητας, κοινωνικά και άλλα  με ποικίλο προσανατολισμό και αρκετά μακριά από το σκάκι.
Σε αυτούς τους 3 μήνες αυτό που κατάλαβα είναι ότι διαβάζουν πολλοί, συμφωνούν πολλοί αλλά εκφράζονται ελάχιστοι.και ότι δυστυχώς θα έπρεπε ή να σταματήσω να γράφω ή να συνεχίσω αδιαφορώντας για το πως το αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι.
Πριν το χθεσινό μου άρθρο για τη συνεργασία μου με το μικρόπολις είχα περίπου 20 μέρες να γράψω κάτι... Είναι αλήθεια ότι βρέθηκα σε ένα δίλημμα
Το τι πρέπει να κάνω μου το είπαν κάποιοι φίλοι, που συνάντησα στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τον Κοσμά, τον Κώστα και τον Γιάννη....
Για να μην ξεχάσω, θα έπρεπε να απονείμουμε τα εύσημα στην πολύ καλή οργάνωση της Πνευματικής Στέγης για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α' Εθνικής. Εξαιρετικός χώρος, ιδανική θερμοκρασία και για τους αθλητές και για τους επισκέπτες.
Βέβαια ήταν πασιφανές και διάχυτο σε όλες τις συζητήσεις σε όλα τα πηγαδάκια ότι το σύστημα αγώνων αυτής της μορφής έφτασε στο τέλος του αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

4 σχόλια:

alkinoos είπε...

Γράφεις αυτά που θεωρείς σωστά, χωρίς να περιμένεις επιβράβευση ή σχολιασμό.
Αυτά μπορεί να αργήσουν μερικούς μήνες, αλλά δεν σε σταματάει η καθυστέρηση. Δεν μπαίνεις στην αναμονή να δεις τι επίδραση είχε η ανάρτησή σου, ώστε να συνεχίσεις.
Απλά προσπαθείς να είσαι από την αρχή σωστός και έτσι θα παραμείνεις.
Καλή συνέχεια!

Toixorixos είπε...

Γράφοντας ανοίγει η όρεξη! Περιμένουμε συνέχεια και η συμμετοχή δεν θα αργήσει.

Vlassis είπε...

Αυτός ο χώρος, εκτός από οτιδήποτε άλλο, είναι και ένα προσωπικό ημερολόγιο. Στο ημερολόγιο αυτό περιγράφονται τα συναισθήματά μου όπως τα βιώνω εκείνη τη στιγμή... Τις περισσότερες φορές αφού γράψω κάτι μετανιώνω. Άλλες φορές γιατί είναι σκληρό άλλες γιατί σκέφτομαι ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας...
Τέλος πάντων... Θα σας ταλαιπωρήσω όσο μπορώ ακόμα... Ευχαριστώ...

Schrödinger's Cat είπε...

Και εγώ τον πρώτο καιρό είχα ελάχιστα σχόλια. Θέλει λίγη υπομονή, τα σχόλια θα έρθουν. Καλή συνέχεια Γιώργο!